Избранные товары 0
0 Уже в корзине: 0
20:36:41 - 26.04.2024
20:36:41 - 26.04.2024

Новий виток війни або бути Huawei, чи не бути?

Новий виток війни або бути Huawei, чи не бути?

У США прийняли рішення відстрочити повну заборону на співпрацю американських компаній з Huawei. І, можливо, термін можуть ще продовжити.

У Сполучених штатах пояснили рішення про ослаблення торгових обмежень для китайської компанії бажанням звести до мінімуму можливі проблеми для її клієнтів. Міністерство торгівлі США видало Huawei спеціальну ліцензію на покупку комплектуючих у американських компаній, яка буде діяти до 19 серпня 2019 року. Ця ліцензія дозволить підтримувати існуючі телекомунікаційні мережі та надавати оновлення програмного забезпечення та патчів безпеки для смартфонів бренду.

Але увага! Ця ліцензія поширюється тільки на всі гаджети, випущені до 16 травня поточного року. Тобто компанія Huawei як і раніше не зможе купувати комплектуючі та програмне забезпечення виробництва американських компаній для створення нових пристроїв. Проте в Міністерстві торгівлі заявили, що фахівці відстежуватимуть ситуацію і оцінюватимуть необхідність продовження терміну дії виданої ліцензії на термін більше, ніж 90 днів.

До тих пір, поки компанія Huawei не випустить, свою ОС, покупка будь-якого їх гаджета може зрівняється з покупкою кота в мішку. Сьогодні ліцензію дали, а завтра забрали. Купувати чи ні, справа особисто кожного, але ми радимо віддавати перевагу більш надійним брендам. І TM ASSISTANT в їх списку!

Отобразить товары из каталога: 

20:36:42 - 26.04.2024
Возврат к списку