Избранные товары 0
0 Уже в корзине: 0
01:41:46 - 09.12.2019

Угоди користувача

Персональні дані Користувача

Я згоден / згодна з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.
На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не сперечаюся з перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з'ясування відомостей, що стосуються виконання мною взятих на себе зобов'язань за договорами (в т.ч. кредитним), у разі наявності таких, тим самим розуміючи, що обсяг інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з'ясування якої буде такою, яка буде повною і достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої ​​подальшої майнової відповідальності, в разі її необхідності. Я також згоден з тим, що адміністрація сайту ASSISTANT має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та / або юридичні особи.

Обробка інформації адміністрацією сайту ASSISTANT

На нашому сайті ASSISTANT, в разі, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.
Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail і т.д. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті ASSISTANT, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від адміністрації ASSISTANT. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його змісту.
Для того щоб зробити замовлення товарів / послуг, брати участь в акціях, дослідженнях чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.
Якщо Ви не згодні з будь-яким з умов даної Політики конфіденційності і вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.
Згода на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: support@assistant.ua.

Обробка даних користувачів

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти персональні дані користувачів для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.
Отримання замовлення. Адміністрація ASSISTANT може використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.
При спілкування з Вами адміністрація ASSISTANT можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вам про зміну наших послуг або передавати важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення.
ASSISTANT діє відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Адміністрація ASSISTANT вправі зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації цілей, зазначеної в даній Політиці конфіденційності або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Обмін інформацією

Особиста інформація, надходить безпосередньо від Користувача, і строго з його відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви входите до промо-акції, адміністрація ASSISTANT збирає інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов'язання перед Вами. При виконанні замовлення товару, ми збираємо зазначену Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення і доставити його. При відправці нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.
Також адміністрація ASSISTANT постійно збирає загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.
При перегляді нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. При реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали або заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас і не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують ніякої інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт www.assistant.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.

Дотримання конфіденційності

Загальна інформація стосується таких аспектів, як Кількість відвідувачів сайту, на Які Сторінки смороду призахідного, якові інформацію завантажують, тип браузера и операційна система, якові смороду Використовують, назва провайдера інтернет-послуг и т.д. Коли Ви заходите на сайт ASSISTANT, ми автоматично отрімуємо Цю інформацію и узагальнюємо з подібнімі данімі про других відвідувачів. Збіраючі таку інформацію, ми аналізуємо, як краще прістосуваті наш сайт до потреб відвідувачів.

Передача персональних даних

Адміністрація ASSISTANT не продає, чи не передає, не розголошує особисту інформацію, яку отримує на нашому сайті, третім сторонам без попередньої згоди користувача. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також:
  1. Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або збитку ASSISTANT або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Політика користувальницької угоди ASSISTANT

Адміністрація ASSISTANT може в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Всі зміни в цій Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на даний момент.
У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися в силі.