Избранные товары 0
0 Уже в корзине: 0
01:54:30 - 26.04.2024
01:54:30 - 26.04.2024

Що робити якщо планшет погано тримає зарядку

Що робити якщо планшет погано тримає зарядку

Стан батареї


Коли батарея комп'ютера використала свій ресурс, розрахований на певну кількість циклів зарядки, її слід замінити. Несправний елемент дуже швидко бере заряд від спеціального пристрою, і також швидко відбувається його розряд. Заміну акумулятора необхідно проводити в спеціальному сервісному центрі. Самостійна операція вимагає певних навичок. У планшетних комп'ютерах батарея часто розташована під кришкою пристрою і з'єднана з головною платою за допомогою пайки. Для установки необхідно зняти корпус і потім акумулятор з верхньої кришки пристрою, який кріпиться до неї за допомогою спеціального клею. Далі зробити розпаювання двох контактів від плати - негативного (синій) і позитивного (червоний). У спеціальному сервісі ця операція займе кілька хвилин, і при цьому буде коштувати недорого.

Інші причини


При справній батареї причинами підвищеної витрати енергії можуть бути:
  • Постійно ввімкнені Wi-Fi і Bluetooth з'єднання.
  • Високий рівень гучності і яскравості екрану.
  • Занадто довгий інтервал часу для автоматичного вимкнення екрану в стані спокою.
  • Робота деяких додатків і велика їх кількість також впливають на стан заряду.


Якщо Ви знаходитесь в режимі низької або високої температури - в занадто гарячих або холодних умовах, це також знижує рівень зарядки. При цьому заряджати батарею необхідно правильно, з використанням пристрою сила струму якого відповідає параметрам конкретного акумулятора. Це прописано в інструкції по експлуатації комп'ютера. При цьому не можна допускати повного розряду, що значно знижує термін служби акумулятора.

Існують спеціальні програми, які можна встановити на планшет. Вони контролюватимуть стан заряду батареї і її температуру. Такі програми можна завантажити з мережі інтернет.

01:54:31 - 26.04.2024
Возврат к списку