Избранные товары 0
0 Уже в корзине: 0
17:57:44 - 29.03.2024
12:03:44 - 16.03.2024

Калібрування акумулятора для Android-пристроїв

Калібрування акумулятора для Android-пристроїв

Після придбання нової моделі смартфона або іншого мобільного пристрою на платформі Android, більшість користувачів стикається з досить неприємною ситуацією - дуже швидким розрядом акумулятора. Це може відбуватися з кількох причин, починаючи від браку або поломки самого мобільного пристрою, і закінчуючи різними шкідливими програмами.

Однак, якщо така проблема виникла, не потрібно засмучуватися і відразу ж починати шукати в Інтернеті нову батарею, можна спробувати реанімувати її за допомогою калібрування.

Що таке калібрування акумулятора

Якщо говорити по-простому, то це регулювання і доведення акумулятора до оптимального робочого стану. Калібрування акумулятора є сукупністю різних дій примусового характеру, метою яких є приведення параметрів батареї до самих оптимальних значень.

У яких випадках необхідна калібрування

Коли Ви почали помічати, що у Вашого смартфона (або іншого мобільного пристрою) почав занадто швидко сідати акумулятор, швидше за все, включився так званий «ефект пам'яті» і продовжити життя такому акумулятору можна лише застосувавши калібрування.

Ефектом пам'яті називають оборотну втрату ємності, поява якої було спровоковано систематичним порушенням рекомендованого режиму зарядки. Наприклад, зарядка в повному обсязі розрядженої батареї.

Якщо регулярно заряджати акумулятор не до кінця, з часом його ємність починає різко зменшуватися. Акумулятор як би запам'ятовує, до якого рівня йому необхідно заряджати себе. Це відбувається через укрупнення активної речовини всередині акумулятора і, в результаті, значно зменшується площу активної поверхні робочої речовини.

Варіанти калібрування

Є 2 основні методи калібрування акумуляторів, які працюють в пристроях на платформі Android:

• Автоматичний;

• Ручний.

Розглянемо обидва методи більш детально.


Ручний метод калібрування

Все що необхідно для проведення процесу калібрування - це зарядка і сам мобільний гаджет.

1. Акумулятор потрібно зарядити до 100%.

2. Відключить зарядку від мережі і вимкнить бездротовий пристрій.

3. Підключить кабель зарядного пристрою та знову включить зарядку в мережу.

4. Повторюйте третій етап до того часу, поки на дисплеї пристрою не з'явиться напис «Пристрій повністю заряджено».

5. Запустіть пристрій, увійдіть в його налаштування і повністю вимкніть «Режим сну».

6. Після повної розрядки акумулятор знову потрібно зарядити до 100%.

7. Після того як акумулятор пристрою буде повністю заряджений - розрядить його ще раз з включеним екраном.

8. Після повної розрядки акумулятор знову потрібно зарядити до 100%.

Після цього етапу «ручний» варіант калібрування закінчений. Дій, які були зроблені повинно вистачити для того, щоб Ваш мобільний пристрій знову по-правильному витрачав заряд батареї. Не забувайте назад активувати «Сплячий режим».

Програми для автоматичного калібрування

Сьогодні в Інтернеті (в GOOGLE PLAY) є досить багато різних додатків для того, щоб в автоматичному режимі відкалібрувати свій акумулятор. З найкращими з них Ви можете познайомитися нижче.

1. Battery Calibration Pro Gratis

Бажаєте до максимуму продовжити термін дії свого акумулятора? За допомогою цього додатка зробити це не складно. Використання інноваційних технологій для калібрування дасть можливість повністю «оновити» Вашу батарею. Потрібно лише активувати процес калібрування і додаток самостійно проведе аналіз поточного стану акумулятора і внесе всі необхідні коректування. Процес займе максимум 3 хвилини.

2. Battery Calibration Pro

Дана програма застосовує у своїй роботі по відновленню батареї новітню технологію, за допомогою якої вона знаходить всі потенційні проблеми акумулятора і проводить калібрування. Ми радимо проводити калібрування акумулятора за допомогою цього додатка не частіше ніж 1 раз на тиждень.

3. Battery Repair Life

Безкоштовне професійне програма для збільшення терміну роботи Вашої батареї. Активація програми відбувається після одного натискання на кнопку. При регулярному використанні програми 1 раз в тиждень, можна істотно збільшити термін служби батареї.

4. Battery Calibration

Це одна з найпопулярніших програм, за допомогою якої можна до максимуму збільшити працездатність свого пристрою на платформі Android і термін роботи його батареї. Після виконання 4-х елементарних етапів, Ви отримаєте можливість безкоштовно збільшити термін роботи свого акумулятора.

5. Advanced Battery Calibrator

Ця програма здатна повністю виправити всі існуючі проблеми з Вашим мобільним пристроєм і в примусовому режимі змусить його побачити справжню ємність акумулятора, даючи можливість зарядитися йому до повного рівня. Дану програму найефективніше використовувати одночасно з програмою Battery Life Repair, так як саме тоді можна повноцінно використовувати всі можливості обох програм.


17:57:44 - 29.03.2024
Возврат к списку